::: אנטריקוט ברוטב דובדבנים

החומרים

 

  • 1 נתח ורד הצלע

  • 5-6 שיני שום

  • 1 כפית מלח

  • 6 בצלים פרוסים

  • 1 כף פפריקה מתוקה

  • 1 כף פפריקה מעושנת

  • פלפל שחור גרוס טרי

  • 3 כפות סילאן

  • 300 גרם דובדבנים קפואים או לחלופין מצנצנת עם הנוזלים

  • 3 כפות סוכר חום

  • רשת אלסטית לבשר מבית 'מיט אנד צ'יקן'

אופן ההכנה

 

  1. מכניסים את נתח הבשר לשרוול הרשת (לפי ההוראות המצורפות לאריזה)

  2. מטגנים את הנתח המתובל במלח פלפל לסגירה

  3. מטגנים את השום הבצלים הסילאן והסוכר ושאר התבלינים ומערבבים היטב 

  4. מוסיפים את הדובדבנים ומערבבים

  5. מניחים את הנתח המטוגן ומערבבים, מביאים  לרתיחה טועמים ומתקנים טיבול

  6. מבשלים כשלוש שעות או עד לריכוך

  7. מוציאים את הנתח למגש עבודה, מניחים להתקרר, מסירים את הרשת (חיתוך בעזרת סכין/ מספריים)

  8. פורסים את הנתח לפרוסות בעובי הרצוי

  9. להחזיר את הנתח הפרוס לסיר לצורך חימום

אנטריקוט
נתח אנטריקוט

מתכון לאנטריקוט ברוטב דובדבנים :::

053-9376054​

היצירה 13 רעננה | טל': 053-9376054,  פקס: 09-7463837  דוא"ל: irat@013.net
P.O.B. 2632, Raanana | Tel. 972-53-9376054, Fax: 972-9-7463837  E-mail: irat@013.net

היצירה 13 רעננה 43108

טל': 09-7441255,  פקס: 09-7463837  דוא"ל: irat@013.net
P.O.B. 2632, Raanana 43108

Tel. 972-9-7441255

Fax: 972-9-7463837

E-mail: irat@013.net