::: חזה ממולא

החומרים

 

  • 1 ק"ג חזה הודו חצוי - כיס
  • בצל
  • קופסאת פטריות חתוכות
  • 250 גרם בשר בקר טחון
  • מלח גס
  • פלפל גרוס

 

לרוטב:

  • 1/3 כוס סויה 
  • 1/3 כוס סילאן או דבש
  • 1/3 כוס קטשופ 

אופן ההכנה

 

  1. מטגנים את הבצל עד השחמה
  2. מוסיפים את הפטריות והבשר הטחון
  3. מתבלים מלח ופלפל
  4. ממלאים ודוחסים את התערובת (כשהסגירה למטה) מכניסים לרשת / קושרים בעזרת גומיות  "מיט & ציקן" שלא יתפרק. לרכישת הרשת האלסטית - לחץ כאן!
  5. מציפים ברוטב - משרים למספר שעות
  6. מכסים בנייר כסף, מכניסים לתנור אשר חומם ל- 180 מעלות ל- 30-40 דקות 
  7. לפני הגשה יש להוריד את הרשת / חוטים

ממטבחה של אלינוער רבין​

מתכון לחזה ממולא :::

053-9376054​

היצירה 13 רעננה | טל': 053-9376054,  פקס: 09-7463837  דוא"ל: irat@013.net
P.O.B. 2632, Raanana | Tel. 972-53-9376054, Fax: 972-9-7463837  E-mail: irat@013.net

היצירה 13 רעננה 43108

טל': 09-7441255,  פקס: 09-7463837  דוא"ל: irat@013.net
P.O.B. 2632, Raanana 43108

Tel. 972-9-7441255

Fax: 972-9-7463837

E-mail: irat@013.net