::: עוף ממולא אפוי עם תפוחים

החומרים

 

  • 1 עוף במשקל 1/2 - 1 ק"ג
  • מעט שמן 
  • מלח ופלפל שחור
  • פפריקה ואבקת שום
  • 4 תפוחים


למילוי:

  • 1 בצל קצוץ
  • מעט שמן
  • 2 כבדי עוף
  • 1 חבילה תערובת קניידלך
  • 2 ביצים
  • 2 כפות שמיר קצוץ

 

אופן ההכנה

 

  1. מורחים את העוף בשמן ומתבלים היטב מכל הצדדים
  2. להכנת המילוי, מטגנים את הבצל במעט שמן עד שהזהיב
  3. מוציאים מהמחבת
  4. מטגנים באותה מחבת את הכבדים, מוציאים מהמחבת וחותכים לקוביות
  5. בעזרת מזלג מערבבים את תערובת הקניידלך עם הביצים והשמיר
  6. ממתינים 5 דקות
  7. מוסיפים את הבצל והכבד ומערבבים
  8. ממלאים את העוף ומניחים בתבנית חסינת אש, קושרים בחוט הגומי או בעזרת לולאות. לרכישת החוט האלסטי או הלולאה המיוחדת - לחץ כאן!
  9. אופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה, 200 מעלות.
  10. בינתיים מרחיקים לתפוחים את הליבה ופורסים, מבלי לקלוף, בעובי 1/2 1 ס"מ, מפזרים מסביב לעוף, מתבלים במלח ופלפל
  11. אופים חצי שעה נוספת. ממתינים מעט ומסירים את החוט או את לולאות הגומי
  12. מחלקים למנות

ממטבחה של אלינוער רבין​

מתכון לעוף ממולא :::

053-9376054​

היצירה 13 רעננה | טל': 053-9376054,  פקס: 09-7463837  דוא"ל: irat@013.net
P.O.B. 2632, Raanana | Tel. 972-53-9376054, Fax: 972-9-7463837  E-mail: irat@013.net

היצירה 13 רעננה 43108

טל': 09-7441255,  פקס: 09-7463837  דוא"ל: irat@013.net
P.O.B. 2632, Raanana 43108

Tel. 972-9-7441255

Fax: 972-9-7463837

E-mail: irat@013.net