החומרים

 

  • שייטל קדמי 1.5 קג עם כיס ( יש לבקש מהקצב )


לתבשיל:

  • חרדל
  • 1 כף רכז רימונים
  • 1 כף רוטב סויה
  • 0.5 כוס יין אדום
  • 4 תפוח אדמה חתוכים גס
  • 4 בטטות חתוכות גס
  • 3 גזרים חתוכים גס
  • 2 פלפלים אדומים חתוכים לרבעים
  • 2 בצלים חתוכים לרבע
  • חצי חבילת פטריות קטנות טריות 
  • 5 שיני שום ללא הקליפה

 

 למילוי :

  • 1 כוסות אורז.
  • 1 גזר מקולף לחתוך לקוביות.
  • 1 בצל חתוך לקוביות.
  • 2 שיני שום חתוכות.
  • 1 פלפל חתוך לקוביות.
  • חצי חבילת פטריות טריות קטנות.

מתכון לצלי ממולא:::

  • למילוי- בסיר עם מעט שמן מכניסים את הבצל והגזר עד להתרככות, מוסיפים את הפלפל השום הפטריות והאורז מבשלים כ5 דקות נוספות  מורידים מהאש ומצננים.
     

  • לוקחים את הנתח כאשר יש בו כיס.
     

  • מכניסים את מילוי האורז לתוך הכיס.
     

  • מורחים את הנתח בחרדל  מלבישים את הנתח את השקית (מצורפת באריזת הרשת הבייתית).
     

  • שופכים לשקית את הרכז רימונים והרוטב סויה.
     

  • סוגרים את השקית בעזרת גומיה ומצננים במקרר כשעתיים לקבלת הטעמים .
     

  • מלבישים את הרשת על מיכל רחב על מנת לסייע הכנסת הנתח. 
     

  • מורידים את הגומיה ומכניסים את הבשר לרשת.
     

  • בסיום יש למשוך את השקית ולזרוק  בתבנית לכיריים.

     

  • שופכים מעט שמן, מכניסים את הנתח ומסובבים כל 2 דקות עד לסגירת הבשר. 

     

  • מפזרים את הבצל, תפוחי האדמה, הפלפל, הבטטה הגזר, והשום. שופכים מעל יין, מלח ופלפל שחור.

     

  • לבשל על להבה נמוכה עם מכסה כשעה

     

  • להוסיף את הפטריות ולבשל חצי שעה נוספת.

     

  • לפני ההגשה לגזור את הרשת  .

     

  • יש לצנן לפני פריסת הנתח.

אופן ההכנה

::: מתכון לצלי בקר ממולא 

רוצה גם להכין את הצלי?

למעבר לרכישה מהירה לחצו על הכפתור!

053-9376054​

היצירה 13 רעננה | טל': 053-9376054,  פקס: 09-7463837  דוא"ל: irat@013.net
P.O.B. 2632, Raanana | Tel. 972-53-9376054, Fax: 972-9-7463837  E-mail: irat@013.net

היצירה 13 רעננה 43108

טל': 09-7441255,  פקס: 09-7463837  דוא"ל: irat@013.net
P.O.B. 2632, Raanana 43108

Tel. 972-9-7441255

Fax: 972-9-7463837

E-mail: irat@013.net