רשתות אלסטיות

למה צריך רשת אלסטית לבשר?

. . .

בשנים האחרונות מדינת ישראל נמצאת במעין טרנד מטורף של בישול. בישול מקצועני, בישול חצי מקצועני וחצי חובב וסתם בישול ביתי משודרג. כל אחד נהיה טבח. כל אחת הפכה לשפית.

 

הזרז הברור לטרנד הבישול והמבטח המקצועני הוא כמובן מגוון תכניות הבישול אשר צצות על המרקע שלנו כפטריות אחרי הגשם. חבל מתהליך ההתמקצעות של הטבח החובב הוא השדרוג הגדול במוצרי המטבח, האביזרים ושיטות הבישול.

 

"רק שהבשר לא יתפרק לי"...

 

כמעט בכל מטבח בישראל אפשר למצוא סכינים איכותיות, סוגי מצקות וסירים מפלדת אל-חלד יוקרתית ועוד כהנה וכהנה מכשירי מטבח ועזרים. חלק מכובד משדרוג המבט והבישול הינו במוצרים אשר עוזרים לנו לבשל בצור היותר יעילה, נוחה, קלה ונעימה. רשת אלסטית לבשר זאת דוגמא מצוינת.

 

אחד החששות הגדולים ביותר בבישול בשר לזמן רב בתנור הוא שנתח הבשר יתפרק ויהיה בלתי אפשרי להגיש אותו בצורה יפה לשולחן. לא משנה כמה המנה תהיה טעימה (למרות שאם נתח הבשר יתפרק במהלך הבישול, ככל הנראה גם הטעם ייפגם מאד), אם הבשר יתפרק יהיה בלתי אפשרי להגיש את הנתח לשולחן. וזה כמובן חבל.

 

יתרונות הרשת לבשר

 

הרשתות האלסטיות מסייעות לבישול הומוגני ואחיד של כל הנתח, מלמעלה ומלמטה, מבפנים ומבחוץ. הן כמובן שומרות על מראה נתח הבשר, מראה אטרקטיבי ומעורר תיאבון.

 

בנוסף, הרשת האלסטית שומרת על טעמו של הבשר ושיהיה עסיסי ולא יתייבש. כמובן שהרשת האיכותית גם פשוטה, קלה ומאד נוחה לשימוש. כבר אין צורת להסתבך עם הבשר, לנסות להדק אותו ביחד ולהתפלל שהנתח, שהשקענו בו הרבה כסף, לא יתפרק במהלך הבישול.

 

בקיצור, אם אתם חושבים להכין בשר בתנור - אתם חייבים רשת אלסטית. אתם עוד תודו לנו...


Share by: