אנטריקוט דובדבנים

אנטריקוט ברוטב דובדבנים

מתכון לאנטריקוט ברוטב דובדבנים

. . .

החומרים


  • 1 נתח ורד הצלע
  • 5-6 שיני שום
  • 1 כפית מלח
  • 6 בצלים פרוסים
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף פפריקה מעושנת
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • 3 כפות סילאן
  • 300 גרם דובדבנים קפואים או לחלופין מצנצנת עם הנוזלים
  • 3 כפות סוכר חום
  • רשת אלסטית לבשר מבית 'מיט אנד צ'יקן'


אופן ההכנה


  1. מכניסים את נתח הבשר לשרוול הרשת (לפי ההוראות המצורפות לאריזה)
  2. מטגנים את הנתח המתובל במלח פלפל לסגירה
  3. מטגנים את השום הבצלים הסילאן והסוכר ושאר התבלינים ומערבבים היטב 
  4. מוסיפים את הדובדבנים ומערבבים
  5. מניחים את הנתח המטוגן ומערבבים, מביאים לרתיחה טועמים ומתקנים טיבול
  6. מבשלים כשלוש שעות או עד לריכוך
  7. מוציאים את הנתח למגש עבודה, מניחים להתקרר, מסירים את הרשת (חיתוך בעזרת סכין/ מספריים)
  8. פורסים את הנתח לפרוסות בעובי הרצוי
  9. להחזיר את הנתח הפרוס לסיר לצורך חימום
Share by: