. . .
החומרים
למשרה:
לרוטב:
למילוי:
אופן ההכנה
לקחת את הנתח הפתוח, למרוח בתוכו עם כף את המיונז והחרדל, להניח את פרוסות הפטריות ומעל לפזר פטרוזיליה. לסגור את הכיס. למרוח את כל הנתח במרה.
להכניס את הנתח לשקית הניילון להוסיף את כל המשרה שנותר, לסגור את השקית להכניס למקרר, למספר שעות, רצוי ללילה.
כשהנתח קר, יש לפתוח את שקית הניילון , להלביש את הרשת על השקית ולהוציא את שקית הניילון
(לפי ההוראות שעל גבי האריזה).
אופן הבישול
בסיר שטוח, יש לטגן במעט שמן את הבצל והשום עד להזהבה. להכניס את הנתח עם הרשת ולאטום אותו מכל צדדיו עד שיקבל צבע יפה ושזוף.
להוסיף לרוטב את המשמישים והשזיפים, לתבל וכשהכול שחום, להוסיף את הבירה.
לבשל כשעה כשמידי פעם יש להפוך את הנתח. לאחר כשעה לצנן את הנתח.
לגזור בזהירות את הרשת. לפרוס בעזרת סכין חדה את הנתח לפרוסות דקות.
להחזיר את פרוסות ההודו לתוך הרוטב.
יש אפשרות לבשל כחצי שעה נוספת, או להעביר לכלי חסין ולהכניס לתנור חם לעוד חצי שעה מכוסה.
מוצרים יחודיים למזון ורפואה
שעות פעילות:
א'-ה' 08:30-17:00
בתיאום מראש
P.O.B. 2632, Raanana | Tel. 972-53-9376054, Fax: 972-9-7463837, E-mail: irat@013.net
עירט | מוצרים יחודיים למזון ורפואה | מוצרים אלסטיים למזון ואריזה | חוטים אלסטיים | לולאות קשירה | רשתות אלסטיות למזון | רשתות לתעשיית המזון והאריזה
נבנה ע"י אינדקס מדיה בניה וקידום אתרים All rights reserved