חזה ממולא

מתכון לחזה ממולא

חזה ממולא

ממטבחה של אלינוער רבין​

החומרים


  • 1 ק"ג חזה הודו חצוי - כיס
  • בצל
  • קופסאת פטריות חתוכות
  • 250 גרם בשר בקר טחון
  • מלח גס
  • פלפל גרוס


אופן ההכנה


  1. מטגנים את הבצל עד השחמה
  2. מוסיפים את הפטריות והבשר הטחון
  3. מתבלים מלח ופלפל
  4. ממלאים ודוחסים את התערובת (כשהסגירה למטה) מכניסים לרשת / קושרים בעזרת גומיות "מיט & ציקן" שלא יתפרק.
    לרכישת הרשת האלסטית - לחץ כאן
  5. מציפים ברוטב - משרים למספר שעות
  6. מכסים בנייר כסף, מכניסים לתנור אשר חומם ל- 180 מעלות ל- 30-40 דקות 
  7. לפני הגשה יש להוריד את הרשת / חוטים
Share by: