טיפים לרכישת רשתות לבישול

5 טיפים לרכישת רשתות לבישול

. . .

לכבוד הקיץ ההולך ומתקרב בצעדי ענק, החלטנו לתת לכם את חמשת הדברים אשר חשוב לשים לב אליהם בזמן שרוכשים רשתות בישול ולולאות קשירה לבשר ולעוף. מוכנים? בבקשה...


1. אישור משרד הבריאות

תבדקו שלמוצר שאתם קונים יש תו תקן ממשרד הבריאות הישראלי. אתם לא רוצים שרשת הבישול אשר אתם משתמשים בה תתפרק פתאום באמצע הבישול, או לחלופין שהלולאה שמחזיקה היטב את העוף שלכם תוציא במהלך הבישול חומרים רעילים על האוכל שלכם.


2. כשרות

שימו לב שהרשת שאתם רוכשים הינה בכשרות המינימלית לישראל, או בכשרות הרצויה לכם. לא כל הרשתות לבישול ולולאות הקשירה אכן כשרים


3. תוקף המוצר

אמנם מוצרים כמו לולאות קשירה לבשר או רשת לבישול הם בעלי תוקף ארוך מאד, אולם שימו לב שלא קניתם מוצר אשר פג תוקף לפני זמן רב. לכל מוצרי יש תוקף ואתם לא רוצים לרכוש מוצר שהיה תקוע במחסן עשר שנים ויתפרק לכם כשתוציאו אותו מהשקית


4. ייצור ישראלי

למה לא לעודד את העובד הישראלי ואת הייצור הכחול לבן? אתם יכולים לקנות מוצר טורקי או סיני שעשו פועלים מאי שם ומוכר לכם יבואן שהוא בסך הכל מתווך או לרכוש מוצר כחול לבן שנעשה מהתחלה ועד הסוף בישראל ולעודד בכך את התעשייה הישראלית. מה עדיף?


5. מותג מוכר

בניגוד לבגדים או הרבה מוצרים אחרים, בתחום אביזרי המזון עדיף לרכוש מוצר עם "אבא", שנעשה בחברה אשר יש לה את כל האישורים והיא מספיק גדולה על מנת שתהיה לה אחריות לספק מוצר איכותי, שירות לקוחות סביר וגם מחיר הוגן. על תרכשו לאוכל שלכם ושל בני המשפחה שלכם מוצר שאתם לא יודעים מי ואיך ייצרו אותו


אולי יעניין אתכם גם לקרוא על סודה של הארוחה.

למאמר לחץ כאן >>>

Share by: