חזה עוף עם פטריות ובשר
מתכון לחזה עוף עם פטריות
. . .


החומרים
- ק"ג שניצל חצוי פרוס דק
- בצל
- קופסאת פטריות
- 250 גרם בשר בקר טחון
- מלח גס + פלפל גרום
- לולאות קשירה אלסטיות מבית עירט
- לרוטב:
- 1/3 כוס סויה
- 1/3 כוס סילאן /דבש
- 1/3 כוס קטשופ (עדיף חריף)
אופן ההכנה
- מטגנים את הבצל, מוסיפים את הפטריות והבשר הטחון.
- מתבלים במלח ופלפל
- ממלאים את השניצל בתערובת קושרים בלולאה / שתיים.
לרכישת הלולאות האלסטיות - לחץ כאן! - שמים בתבנית אפיה עמוקה.
- מכסים את השניצלים הממולאים ברוטב ומשרים למספר שעות.
- מכניסים מכוסה בנייר כסף לתנור שחומם ל- 180 מעלות ל- 40 - 30 דקות.
- מסירים / חותכים את לולאות הקשירה.
- בתיאבון...