עוף פטריות

חזה עוף עם פטריות ובשר

מתכון לחזה עוף עם פטריות

. . .

החומרים


  • ק"ג שניצל חצוי פרוס דק
  • בצל
  • קופסאת פטריות
  • 250 גרם בשר בקר טחון
  • מלח גס + פלפל גרום
  • לולאות קשירה אלסטיות מבית עירט


  • לרוטב:
  • 1/3 כוס סויה
  • 1/3 כוס סילאן /דבש
  • 1/3 כוס קטשופ (עדיף חריף)


אופן ההכנה


  1. מטגנים את הבצל, מוסיפים את הפטריות והבשר הטחון.
  2. מתבלים במלח ופלפל
  3. ממלאים את השניצל בתערובת קושרים בלולאה / שתיים.
    לרכישת הלולאות האלסטיות - לחץ כאן!
  4.  שמים בתבנית אפיה עמוקה.
  5. מכסים את השניצלים הממולאים ברוטב ומשרים למספר שעות.
  6. מכניסים מכוסה בנייר כסף לתנור שחומם ל- 180 מעלות ל- 40 - 30 דקות.
  7. מסירים / חותכים את לולאות הקשירה.
  8. בתיאבון...
Share by: