צלי עגל עם פטריות ויין

מתכון לצלי עגל

ממטבחה של אלינוער רבין​

למה לקנות רשת לצלי בשר דווקא פה?

  • המחיר

    29 שקלים לשרוול שלם! זה המחיר הכי זול בישראל.

    וזה מיוצר בישראל, ובאישור משרד הבריאות, והופך את הרולדה למשורדת ונקייה ויפה להגשה, ומגיע במשלוח מהיום למחר!

  • משלוח מהיר מהיום למחר

    תזמין היום - תקבל מחר. ככה פשוט.

    מארז הרשת לבשר ולרולדה לא מגיע מאיזה עיר לא ידועה בסין, הוא מגיע מרעננה, ולכן המשלוח מהיר ויעיל. לא צריך לחכות חודש עד שהמוצר מגיע

  • בטוח לשימוש ובאישור משרד הבריאות

    רשתות הבישול שלנו מיוצרות בישראל לפי תו התקן הישראלי המחמיר ובאישור משרד הבריאות

לא בטוחים שזה המוצר שאתם צריכים? דברו איתנו ונשמח לעזור

053-9376054

החומרים


  • נתח צלי עגל חלב ללא שומן במשקל 1/2 1 ק"ג


למשרה:

  • 1/2 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
  • 3 כפות עלי תימין
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס גס
  • 4 שיני שום כתושות
  • 2 כפות שמן 


לבישול:

  • 1 בצל קצוץ
  • 500 גרם פטריות שמפיניון פרוסות גס
  • 50 גרם צימוקים בהירים
  • 1 כוס יין לבן​


אופן ההכנה - צלי עגל


  1. מערבבים את הפטרוזיליה עם התימין, מלח ופלפל, השום והשמן ומורחים היטב את הנתח צלי עגל
  2. מכניסים לשרוול הפלסטיק ומשהים לילה במקרר. לרכישת הרשת לחץ על המוצר למטה >>>
  3. למחרת מכניסים את הנתח עם השקית לרשת ומרחיקים את השקית
  4. בסיר מתכת כבד שחומם היטב משחימים את הבשר מכל הצדדים. מוציאים מהסיר.
  5. מנמיכים את האש ומטגנים את הבצל בתערובת שנותרה בסיר, עד שהזהיב.
  6. מוסיפים את הפטריות ומטגנים
  7. מחזירים את הבשר צלי עגל לסיר
  8. מוסיפים את הצימוקים ואת היין
  9. מביאים לרתיחה. מסירים מהאש
  10. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור
  11. אופים את צלי העגל כשעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות
  12. מסירים את הכיסוי ואופים רבע שעה נוספת, עד שהבשר רך
  13. מוציאים מהתנור, ממתינים מעט ופורסים
למתכונים נוספים