חזה עוף ממולא אורז
מתכון לחזה עוף ממולא
ממטבחה של אלינוער רבין


החומרים
- חזה עוף
- שמן זית
- דבש / סילאן
- שום כתוש
- פפריקה מתוקה
- מעט פפריקה חריפה
- פלפל שחור
- כף מלח גס
- אורז
אופן ההכנה
- לערבב בקערה - שמן דבש הרבה שום פפריקה מתוקה וחריפה פלפל שחור ומלח
- לחרוץ את חזה (לעשות כיס)
- להכניס את חזה העוף ולעשות אותו מסא'ג
- להכניס את האורז לחריץ (לכיס)
- לקשור את חזה העוף הממולא בלולאות המזון המיוחדות ושוב לגלגל ברוטב
לרכישת לולאות העוף - לחץ כאן - להכניס את חזה העוף הממולא לתנור 1800 ל- 25-30 דקות
- לפני ההגשה יש להסיר את לולאות "מיט & ציקן"