חזה עוף במילוי משמשים ואגוזים

מתכון לעוף ממולא

ממטבחה של אלינוער רבין​

למה לקנות לולאה לחזה עוף דווקא פה?

  • המחיר

    29 שקלים לשרוול שלם! זה המחיר הכי זול בישראל.

    וזה מיוצר בישראל, ובאישור משרד הבריאות, והופך את הרולדה למשורדת ונקייה ויפה להגשה, ומגיע במשלוח מהיום למחר!

  • משלוח מהיר מהיום למחר

    תזמין היום - תקבל מחר. ככה פשוט.

    מארז הרשת לבשר ולרולדה לא מגיע מאיזה עיר לא ידועה בסין, הוא מגיע מרעננה, ולכן המשלוח מהיר ויעיל. לא צריך לחכות חודש עד שהמוצר מגיע

  • בטוח לשימוש ובאישור משרד הבריאות

    רשתות הבישול שלנו מיוצרות בישראל לפי תו התקן הישראלי המחמיר ובאישור משרד הבריאות

לא בטוחים שזה המוצר שאתם צריכים? דברו איתנו ונשמח לעזור

053-9376054

החומרים


  • 6 פרוסות חזה עוף


למילוי:

  • 100 גרם משמשים מיובשים פרוסים
  • 2 כוסות יין לבן או מרק עוף
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
  • 4 כפות עלי כוסברה ופטרוזיליה קצוצים
  • מלח ופלפל שחור


לבישול:

  • מעט שמן זית לטיגון
  • 2 גזרים פרוסים
  • 1 כרישה, רק החלק הלבן, פרוסה, או 3 גבעולי סלרי פרוסים
  • 1 פלפל ירוק פרוס
  • 1/3 כוס חצאי אגוזי מלך קלויים


אופן ההכנה - צלי עגל


  1. משרים את המשמשים כשעתיים ביין או במרק.
  2. מסננים ושומרים את הנוזל.
  3. מערבבים את המשמשים עם האגוזים ועשבי התיבול.
  4. מתבלים במלח ופלפל. 
  5. יוצרים כיס בפרוסות העוף וממלאים בתערובת.
  6. מתבלים במלח ופלפל.
  7. סוגרים את פתח הכיס ומהדקים בלולאות גומי (או קושרים בחוט).
    לרכישת הלולאה לחץ על המוצר למטה >>>
  8. מטגנים מכל הצדדים במחבת כבדה עם מעט שמן זית חם.
  9. מעבירים לתבנית אפייה.
  10. מוסיפים למחבת את הירקות ומטגנים מעט.
  11. מוסיפים את היין שהפירות שרו בו. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
  12. מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות.
  13. יוצקים לתבנית, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות.
  14. מסירים את הכיסוי, מפזרים את חצאי האגוזים ואופים 10 דקות נוספות.
  15. מוציאים מהתנור, מסירים את החוט או הלולאות, חוצים את העוף ומגישים מיד, עם הרוטב.
למתכונים נוספים