נתח אנטריקוט עם ירקות ויין אדום

מתכון לנתח אנטריקוט

המתכון באדיבות שף יגיל יצחקוב, "השף מכרמי יוסף"

למה לקנות רשת לבשר דווקא פה?

  • המחיר

    29 שקלים לשרוול שלם! זה המחיר הכי זול בישראל.

    וזה מיוצר בישראל, ובאישור משרד הבריאות, והופך את הרולדה למשורדת ונקייה ויפה להגשה, ומגיע במשלוח מהיום למחר!

  • משלוח מהיר מהיום למחר

    תזמין היום - תקבל מחר. ככה פשוט.

    מארז הרשת לבשר ולרולדה לא מגיע מאיזה עיר לא ידועה בסין, הוא מגיע מרעננה, ולכן המשלוח מהיר ויעיל. לא צריך לחכות חודש עד שהמוצר מגיע

  • בטוח לשימוש ובאישור משרד הבריאות

    רשתות הבישול שלנו מיוצרות בישראל לפי תו התקן הישראלי המחמיר ובאישור משרד הבריאות

לא בטוחים שזה המוצר שאתם צריכים? דברו איתנו ונשמח לעזור

053-9376054

החומרים


אחד הנתחים המובחרים שעבר שדרוג להכנה קלה בתנור הביתי. חשוב מאוד לאחד את הנתח ולעצב את צורתו, ולכן פניתי למפעלי עירט בע"מ שיצאה לאחרונה עם ליין מוצרים חדש "מיט אנד צ'יקן" לחובבי בישול, מדובר ברשתות אלסטיות העשויות כותנה ועמידות בחום. הרשת ניתנת להשגה בחנויות הנבחרות וישירות דרך האתר. 


מצרכים:

  • רשת לבשר של עירט
  • 2-3 ק"ג נתח אנטריקוט מובחר
  • רשת אלסטית מיט אנד צ'יקן 
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 3-4 בצלים סגולים חתוכים לרבעים
  • 3-4 תפוחי אדמה חתוכים לפלחים
  • 2 בטטות מתוקות חתוכות לעיגולים
  • 3-4 ראשי שום שלמים
  • 4 גזרים חתוכים לעיגולים
  • 2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 1/2 בקבוק יין אדום יבש
  • 2-3 ענפים של רוזמרין טרי לשזירה ברשת
  • ענף רוזמרין לכל סועד


אופן ההכנה


  1. נתחיל בהכנסת הבשר לרשת. נעזר בשקית המיוחדת הנמצאת בתוך האריזה
  2. אחרי שהנתח הוכנס לרשת נשזור לתוך הרשת ענפי רוזמרין.
    לרכישת הרשת לבשר לחץ על המוצר למטה >>>
  3. למחבת גדולה או תבנית שניתן להניח גם על הגז וגם בתנור
  4. יוצקים שמן זית ומטגנים את נתחי הבשר כמה דקות מכל צד, רק בכדי לסגור אותו
  5. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם
  6. מוציאים ומניחים את הנתח בצד
  7. יוצקים למחבת או לתבנית את היין האדום היבש ובעזרת כף עץ מאחדים את הטעמים של היין והנוזלים שנדבקו לתבנית או למחבת
  8. מוסיפים את הירקות לתבנית ממליחים ומפלפלים
  9. מניחים מעל את נתח האנטריקוט
  10. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות צלסיוס למשך 18 דקות
  11. בתום הזמן הזה מנמיכים את החום ל-160 מעלות צלסיוס, הופכים את נתח האנטריקוט (הוא בתוך רשת ואין מניעה להפוך אותו), לעוד כ-45 דקות עד שהירקות נאפים ומתרככים
  12. מניחים למנוחה של 10 דקות כדי שהנוזלים של האנטריקוט לא ישפריצו ויחזרו למקומם הטבעי, מוציאים מהרשת, חותכים למנות ומגישים עם הירקות הצלויים וענף הרוזמרין טרי לקישוט המנה
למתכונים נוספים