מתכון לחזה ממולא
חזה ממולא
ממטבחה של אלינוער רבין


החומרים
- 1 ק"ג חזה הודו חצוי - כיס
- בצל
- קופסאת פטריות חתוכות
- 250 גרם בשר בקר טחון
- מלח גס
- פלפל גרוס
אופן ההכנה
- מטגנים את הבצל עד השחמה
- מוסיפים את הפטריות והבשר הטחון
- מתבלים מלח ופלפל
- ממלאים ודוחסים את התערובת (כשהסגירה למטה) מכניסים לרשת / קושרים בעזרת גומיות "מיט & ציקן" שלא יתפרק.
לרכישת הרשת האלסטית - לחץ כאן - מציפים ברוטב - משרים למספר שעות
- מכסים בנייר כסף, מכניסים לתנור אשר חומם ל- 180 מעלות ל- 30-40 דקות
- לפני הגשה יש להוריד את הרשת / חוטים