אנטריקוט ברוטב דובדבנים
מתכון לאנטריקוט ברוטב דובדבנים
. . .


החומרים
- 1 נתח ורד הצלע
- 5-6 שיני שום
- 1 כפית מלח
- 6 בצלים פרוסים
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1 כף פפריקה מעושנת
- פלפל שחור גרוס טרי
- 3 כפות סילאן
- 300 גרם דובדבנים קפואים או לחלופין מצנצנת עם הנוזלים
- 3 כפות סוכר חום
- רשת אלסטית לבשר מבית 'מיט אנד צ'יקן'
אופן ההכנה
- מכניסים את נתח הבשר לשרוול הרשת (לפי ההוראות המצורפות לאריזה)
- מטגנים את הנתח המתובל במלח פלפל לסגירה
- מטגנים את השום הבצלים הסילאן והסוכר ושאר התבלינים ומערבבים היטב
- מוסיפים את הדובדבנים ומערבבים
- מניחים את הנתח המטוגן ומערבבים, מביאים לרתיחה טועמים ומתקנים טיבול
- מבשלים כשלוש שעות או עד לריכוך
- מוציאים את הנתח למגש עבודה, מניחים להתקרר, מסירים את הרשת (חיתוך בעזרת סכין/ מספריים)
- פורסים את הנתח לפרוסות בעובי הרצוי
- להחזיר את הנתח הפרוס לסיר לצורך חימום