::: מתכון לחמין צמחני/טבעוני

 

 

 

החומרים(מצרכים עבור 6 סועדים):
 
1 כוס שעועית שחורה (שטופה ומסוננת לאחר 9 שעות השרייה)

1 כוס שעועית לבנה ( שטופה ומסוננת לאחר 9 שעות השרייה)

1 כוס אורז מלא שטוף

1 כוס קינואה

4 תפוחי אדמה חתוכים גס

לרכישת הרשת האלסטית לחץ כאן >>>

3 גזרים חתוכים גס

1 לפת חתוכה לקוביות

1 בצל חתוך לקוביות

5 שיני שום כתושות

5 שיני שום כתושות

5 עלי מרווה טריים

3 עלי דפנה

שמן זית לטיגון

 

1.5 כפות פפריקה מתוקה

 

סיר כבד (שניתן להכניס לתנור)

 

4 שקיות כותנה לבישול מבית meat&chicken


 

אופן ההכנה

 1. מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית ומטגנים את הבצל, השום והמרווה עד להתרככות והשחמה.
2. מוסיפים לסיר את התפוחי האדמה, הגזר, והלפת ומטגנים \ מאדים כ-5 דקות.
3. מוסיפים את התמרים ועלי הדפנה.
4. מכניסים לשקיות כותנה בנפרד כל קטניה- שעועית שחורה, שעועית לבנה, אורז, קינואה. ומכניסים את השקיות לסיר.
5. מפזרים פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור, ויוצקים מים כך שיעלו מעט על גובה הקטניות והדגנים שבסיר.
6. מכסים ומביאים לרתיחה.
7. מחממים תנור ל100 מעלות ומכניסים אליו את הסיר למשך 8 שעות, כל כמה שעות לבדוק האם צריך להוסיף עוד נוזלים.
* במקום סעיף 7 אפשרי לבשל במקום על הכיריים על אש קטנה למשך 4 שעות.

::: חמין צמחני/טבעוני :::

053-9376054​

היצירה 13 רעננה | טל': 053-9376054,  פקס: 09-7463837  דוא"ל: irat@013.net
P.O.B. 2632, Raanana | Tel. 972-53-9376054, Fax: 972-9-7463837  E-mail: irat@013.net

היצירה 13 רעננה 43108

טל': 09-7441255,  פקס: 09-7463837  דוא"ל: irat@013.net
P.O.B. 2632, Raanana 43108

Tel. 972-9-7441255

Fax: 972-9-7463837

E-mail: irat@013.net