חזה עוף ממולא ב-4 טעמים

חזה עוף ממולא - 4 יח׳ בתבנית אחת

מתכוני עוף

. . .

החומרים


השתמשנו ב-4 יח׳ חזה עוף פתוחים, אשר מילאנו כל אחד במילוי אחר ובטעמים שונים כך שבכל ביס יהיה טעם אחר.

אם אהבתם את הסרטון אז כדאי שתדעו שהרשת הזו היא חלק מהחבילת העישון החדשה שלנו לחגיגות סוף הקורונה!

אם אתם רוצים עוד פרטים על החבילה ועל רשת הבשר שלנו לחצו על הקישור:


1. מילוי פטריות ובצל

מצרכים:

קופסת פטריות חתוכות, בצל חתוך, מעט שמן לטיגון, מלח ופלפל שחור, כף מיונז.

אופן ההכנה:

במחבת עם מעט שמן נטגן את הבצל עד להזהבה, נוסיף את הפטריות, נתבל במלח ופלפל.ניקח את החזה עוף, נפתח, נמרח את המיונז, נמלא בפטריות והבצל. ונסגור את החזה.


2. מילוי חציל ובצל

מצרכים:

חציל חתוך לקוביות, בצל חתוך, מעט שמן לטיגון, מלח ופלפל שחור, כף מיונז.

אופן הכנה:

במחבת עם מעט שמן נטגן את הבצל והחציל עד להזהבה, נתבל במלח ופלפל.ניקח את החזה עוף, נפתח, נמרח את המיונז, נמלא בחציל והבצל, ונסגור את החזה.


3. מילוי פיסטוק וחרדל

מצרכים:

חופן פיסטוקים טבעיים קצוצים, כפית חרדל גרגירים, כפית חרדל רגיל, כף מיונז.

אופן הכנה:

בקערה נערבב את 2 סוגי החרדל עם המיונז, נפתח את החזה עוף, נמרח את הממרח שיצרנו, נפזר מעל את הפיסטוקים, ונסגור את החזה.


4. מילוי משמש ואגוזים בדבש

מצרכים:

5 משמשים מיובשים חתוכים, חופן אגוזי מלך קצוצים, חצי חופן אגוזי לוז חתוכים, כף דבש.

אופן ההכנה:

בקערה נערבב את המשמשים האגוזים והדבש, נפתח את החזה עוף, נכניס את תערובת הדבש ו"הפינוקים" שיצרנו ונסגור את החזה.

את יחידות חזה העוף הממולאים נכניס לרשת מס 36 (רחבה), מומלץ להעזר בצינור על מנת להקל על הכנסת הנתחים.

בסיום פיזרנו מלח והכנסנו לתבנית. מעל נמרח את המרינדה.

מצרכים למרינדה:כף סילאן, 2 כפות צילי מתוק, 3 כפות סויה.

לאחר 3 שעות מנוחה עם המרינדה, נכסה בנייר כסף ונכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לחצי שעה. לאחר מכן להוריד את הנייר כסף ולאפות לעוד 20-30 דקות על 160‪ מעלות 160.נגזור את הרשת ונפרוס בעזרת סכין.

אם גם אתם רוצים את רשת הבשר שלנו, שהסיבים שלה מאוד צפופים ומתאימים בדיוק למתכון הזה, לחצו עכשיו על הכפתור:

Share by: